BRANCHE: Transport, automotive en industrie

Transport, automotive en industrie

Voor het reinigen van al uw transportmiddelen en het onderhouden van de werkplaatsen, wasplaatsen en loodsen bieden wij met onze MegaCleaners de best passende oplossing voor uw reinigingsuitdagingen zoals het reinigen van vrachtwagens, rupsvoertuigen, graafmachines, diepladers, bulldozers en kranen. Ook voor het reinigen aan de binnenzijde hebben wij een compleet pakket producten. Van werkplaats tot showroom, van ontvangstruimte tot kantoor, en van sanitaire voorziening tot kantine.

Ook in de proces- en maakindustrie is het reinigen van onder andere installaties, machines, werkplekken en vloeren van groot belang. Enerzijds om de kwaliteit van uw productieproces en producten te kunnen waarborgen, anderzijds om een veilige en hygiënische werkplek voor uw medewerkers te kunnen garanderen. Elke industriële omgeving is met onze MegaCleaners schoon te maken.

Bekijk de productpagina’s voor het best passende reinigingsproduct bij uw voertuig en/of industriële bedrijfsruimte.

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: transport, automotive en industrie

Jazeker, wij komen graag bij u langs op locatie om onze producten te demonstreren. Niets laat zich beter overtuigen dan te zien dat u met onze producten ieder reinigingsprobleem moeiteloos oplost. Plan hier uw demonstratie.

In de transport, automotive en industrie branche maakt uw wagenpark iedere dag veel kilometers. Tijdens al deze ritten komt er vuil, aanslag en roet op de wielen en carrosserie delen.

Met de specialistische reinigers van Mega Cleaning kunt u erop vertrouwen dat uw auto’s, vrachtwagens en bussen binnen no-time weer stralen als nooit te voren.  Dat is waarom onze klanten voor ons kiezen.

Het brede assortiment bestaat uit reinigingsmiddelen die handmatig, onder hoge druk of met een schuimpistool kunnen worden toegepast. Tevens geschikt voor gebruik in autowasinstallaties.

Onze reinigers voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en kunnen veilig gebruikt worden wanneer de technische informatie in acht wordt genomen. Neem gerust contact op met een van onze productadviseurs en wij vertellen u graag meer over de toepassing van onze producten.

Productadvies onze producten voor transport, automotive en industrie?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.