BRANCHE: Onderwijs- en zorginstellingen

Onderwijs- en zorginstellingen

Onderwijs en zorg kenmerken zich door het samen komen en verblijven van mensen. En waar mensen samenkomen en verblijven moet aandacht zijn voor hygiëne. In vertrekken of kamers, in de keuken, en zeker ook in de sanitaire ruimtes.

Het borgen van hygiëne binnen onderwijsinstellingen vraagt om professionele reinigingsproducten en een gestructureerde manier van reinigen. Toiletgroepen, lokalen, hallen en kantines krijgt u blinkend en hygiënisch schoon met onze MegaCleaners.

Daar waar men zorg verleent, is het cruciaal om vertrekken, oppervlakken en objecten dagelijks schoon te houden. In zorginstellingen is een schone en hygiënische omgeving van grote invloed op de gezondheid en welbevinden van alle bewoners en medewerkers, van jong tot oud, ongeachte de soort zorginstelling.

Neem een kijkje op de productpagina’s voor de MegaCleaners die u nodig heeft om kinderen, leerlingen, leerkrachten, ouderen en zorgpersoneel in een schone omgeving te laten werken en wonen.

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: onderwijs- en zorginstellingen

Jazeker, wij komen graag langs voor een vrijblijvende product demonstratie. Binnen Mega Cleaning zien wij product demonstraties als de manier om u te overtuigen van de werking en kwaliteit van onze producten. Vraag direct een demonstratie aan.

De onderwijssector is sinds onze oprichting in 1993 een belangrijk segment voor Mega Cleaning. Inmiddels hebben we meer dan 25 jaar ervaring en hebben we een oplossing voor de meest voorkomende maar ook meest specialistische reinigingsvraagstukken. Bekijk hier de producten.

Via het contact formulier dient u eenvoudig en snel een verzoek tot een afspraak in. Een van onze product adviseurs zal dan spoedig contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Productadvies onze producten voor onderwijs- en zorginstellingen?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.