BRANCHE: Sport en recreatie

Sport en recreatie

Na het voetballen, hockeyen of tennissen is het fijn om in een schone kleedkamer je op te kunnen frissen en je om te kleden. Om dan vervolgens naar een megaschone clubkantine te gaan voor een hapje en een drankje.

Bij vakantieparken worden de algemene ruimtes erg vaak bezocht door gasten. De zogenaamde “natte ruimtes”, zoals washokken, toiletten en douches dienen iedere dag of zelfs meerdere keren per dag gereinigd te worden. De hygiëne in deze ruimtes zijn een belangrijke kwaliteitsmeter binnen de gastbeleving.

Om de megaschone ruimtes te waarborgen, biedt Mega Cleaning een compleet pakket reinigingsmiddelen voor sportverenigingen, campings en recreatieparken. Overal heeft Mega Cleaning aan gedacht. Neem een kijkje op de productpagina’s voor dit reinigingspakket en wat u nodig heeft om uw gasten de beleving van “Schoon en fris” te geven.

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: sport en recreatie

Jazeker, onze ervaren adviseurs komen graag bij uw sportclub of vereniging langs voor het geven van een demonstratie. Zo kunt u makkelijk een oplossing scoren voor uw reinigingsvraagstuk. Vraag hier een demonstratie aan.

Onze product adviseurs hebben jarenlange ervaring binnen de Sport & Recreatie sector en voorzien u graag van passend advies over een schoonmaakplan. Neem hier contact op.

Ook al staan een heleboel van onze oplossing op de website, het kan toch voorkomen dat u een specifiek reinigingsvraagstuk heeft waar u een oplossing voor zoekt. Of u wilt gewoon weten of het product dat u gezien heeft het juiste is. Neem in dat geval contact met ons op en wij helpen u snel verder. Waar nodig komen we op locatie langs voor een demonstratie.

Productadvies onze producten voor sport en recreatie?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.