BRANCHE: Horeca en (groot)keuken

Horeca en (groot)keuken

Apparatuur, ruimtes en werkplekken waarbij, waarmee of waar voedingsmiddelen bereid of verwerkt worden dienen altijd hygiënisch schoon te zijn. Denk aan werkbanken, ovens, bak- en grilplaten, frituurpannen, en alle andere keukenapparatuur, maar ook aan de wanden, vloeren, plafonds en natuurlijk ook de afzuigkappen en -systemen.

In de horeca is er naast de keuken ook het gedeelte waar de gasten komen, alsmede de ruimtes met sanitaire voorzieningen. Het spreekt voor zich dat gasten worden ontvangen in een schone omgeving voor een optimale gastbeleving.

Voor alle plekken en ruimtes in de horeca en de grootkeuken hebben wij een reinigingsoplossing.

Bekijk de productpagina’s voor de best passende oplossing voor uw reinigingsvraagstukken.

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: horeca en (groot)keuken

Krachtige reinigingsmiddelen met HACCP keurmerk voor de horeca: MegaCleaning heeft HACCP reinigingsmiddelen voor keukens en apparatuur, sanitair, terras, meubilair en vloeren in de horeca en (groot)keukens

Sinds de oprichting van Mega Cleaning in 1993 is het segment Horeca altijd heel belangrijk geweest. Zo kunt u op dit moment vertrouwen op meer dan 25 jaar ervaring binnen de sector.  Voor ieder reinigingsprobleem in de Horeca hebben wij de passende oplossing. Maar ook voor de dagelijkse reinigingsmiddelen bent u bij ons aan het juiste adres. Advies? Vraag het onze productadviseurs.

Jazeker, het geven van specialistisch reinigingsadvies afgestemd op uw specifieke behoeftes is iets wat bij ons zit verweven in het Mega DNA. Neem gerust contact op en wij helpen u graag verder.

Wij laten u graag in een product demonstratie bij u op locatie zien hoe onze producten werken en hoe u deze het beste kunt toepassen. Vraag hier direct een product demonstratie aan.

Veel horeca zaken vertrouwen op de MEGA Blue Quick. Dit is een krachtige ontvetter die u zeer breed kunt inzetten voor het reinigen en ontvetten van de gehele keukeninrichting zoals afzuigkappen, spatwanden, werkbladen en vloeren. Laat u vandaag nog overtuigen en plan een demonstratie.

Productadvies onze producten voor horeca en (groot)keuken?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.