BRANCHE: Voedingsmiddelen en retailindustrie

Voedingsmiddelen en retailindustrie

In de voedingsmiddelenindustrie en elke andere omgeving waar voedingsmiddelen worden gemaakt, verwerkt of bewerkt is voedselveiligheid in combinatie met de gebruikte reinigingsproducten en -methodieken van groot belang. De eisen en regelgeving rondom voedselveiligheid zijn duidelijk en streng. Het is daarom noodzaak om te werken met reinigingsproducten die ontwikkeld en afgestemd zijn op deze specifieke eisen en regels. De geselecteerde MegaCleaners zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie en passen in de hygiëneplannen, HACCP-richtlijnen en -handboeken.

Neem een kijkje op deze productpagina’s en selecteer de producten die passen binnen uw reinigingsplannen en voorschriften.

Onder retailindustrie verstaan wij alle winkels waar voedingsmiddelen vers worden bewerkt en verkocht ten behoeve van particulieren/consumenten. Denk aan onder andere slagerijen, bakkerijen en bakkerswinkels, viswinkels, marktkramen, cateringbedrijven en traiteurs, maar bijvoorbeeld ook chocolaterieën, verswinkels en groentewinkels. Speciaal hiervoor hebben wij afgestemde producten die voldoen aan alle richtlijnen voor het hygiënisch reinigen van werkplekken en werkbanken, vitrines en toonbanken en alle gereedschappen, hulpmiddelen en apparatuur.

Onze topproducten:

Veel gestelde vragen over onze producten voor: voedingsmiddelen en retailindustrie

Jazeker, wij komen graag bij u langs op locatie. Binnen Mega Cleaning zien wij het geven van product demonstraties als de manier op zijn klanten te overtuigen van de werking en kwaliteit van onze producten. Vraag hier eenvoudig een demonstratie aan.

Onze ervaren product adviseurs delen graag met u onze kennis inzake het reinigen van de meest voorkomende en meeste uitdagende reinigingsproblemen. Neem direct contact op.

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet direct of snel genoeg het juiste product vindt. Neem in dat geval gerust contact met ons op en ons ervaren team helpt u snel verder.

Productadvies onze producten voor voedingsmiddelen en retailindustrie?

Wij adviseren u graag het juiste reinigingsproduct.