Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
nieuws
nieuws
nieuws
nieuws
nieuws
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Blijf op de hoogte

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws.
Nieuwe producten en oplossingen delen wij graag met onze klanten.

Meldt u nu aan voor onze informatieve nieuwsbrief via de contactpagina op deze website.

Vloerbescherming

Slijtvaste hoge kwaliteit vloerwassen en vloerstrippers:

Mega Cleaning Products adviseert u graag over onze diverse type vloerwassen, vloeronderhoudsproducten en vloerstrippers.

Vloerwas: De Mega Vloerwas is een sterke en slijtvaste vloerwas voor alle type vloeren. Het product heeft een bovengemiddeld vaste stof percentage wat ten goede komt aan de kwaliteit van de vloerwas.
Gratis testmonster? Neem contact met ons op.

Vloerstripper: Om een vloerwas goed te laten hechten, dient de ondergrond voorafgaand goed gestript te worden met de Mega Floor Stripper. Dit product verwijdert snel en nauwkeurig de oude vloerwas alsmede zeepresten en vervuiling.  

Dagelijks onderhoud: Voor alle vloeren die voorzien zijn van een waslaag adviseert Mega Cleaning Products de dagelijkse vloerrreiniger te gebruiken in combinatie met ons onderhoudsproduct. Dit onderhoudsproduct voegt u toe aan het dweilwater waardoor u naast het dweilen de vloer voedt, bijkleurt en beschermt.  

Vloer beschermen zonder vloerwas:
Voor alle type vloeren die niet voorzien zijn van een vloerwas of waar het aanbrengen van een vloerwas niet mogelijk is, biedt Mega Cleaning Products u de oplossing:
Een uniek product dat de poreusheid van uw vloer tegen gaat, door een beschermlaag achter te laten op uw vloer. Het product laat een emulsie achter in de scheurtjes en gaatjes van uw vloer. Na enkele behandelingen is uw vloer beschermd. Uitermate geschikt voor ''high traffic'' locaties.

Vloerbescherming