Actie MEGA Dooikorrels

Bij aankoop van 10, 20 of 44 emmers dooikorrels ontvangt u gratis dooikorrels bij uw bestelling.

Uw productadviseur stelt u graag op de hoogte over de aantrekkelijke prijzen.

Ontvang een prijsopgaaf van uw productadviseur:

  • Voer een nummer in van 1 tot 100.

MEGA Dooikorrels

Effectief strooimiddel bij ijs & sneeuw

Zo eenvoudig werken de MEGA dooikorrels:
Wanneer u de dooikorrels uitstrooit en deze in contact komen met vocht ontstaat er een chemische reactie. Uit deze krachtige reactie ontstaat warmte waardoor ijs, sneeuw en ijzel wegsmelten. In tegenstelling tot strooizout zijn de dooikorrels effectief tegen gladheid tot een temperatuur van -25 °C.

De voordelen:

  • Krachtig resultaat

    Wanneer u de dooikorrels uitstrooit en deze in contact komen met vocht ontstaat er een chemische reactie. Uit deze krachtige reactie ontstaat warmte waardoor ijs, sneeuw en ijzel wegsmelten.

  • Tot 48 uur beschermd tegen gladheid en sneeuw

    Met de dooikorrels van Mega Cleaning bent u verzekerd van een lange werking. De dooikorrels zijn 5 keer langer werkzaam tegen sneeuw en ijs dan traditioneel strooizout.

  • Werkzaam tot -25 °C

    De dooikorrels zijn in tegenstelling tot strooizout ook in te zetten bij lage temperaturen. Waar strooizout zijn werking verliest bij temperaturen van -8 °C, blijven de dooikorrels effectief tegen gladheid en sneeuw tot een temperatuur van -25 °C.

Praktische informatie: De Mega Dooikorrels worden geleverd in emmers van 8 kg.

Actievoorwaarden: Demonstratie aanvragen via de website / Actie geldig tot 15-03, zolang de voorraad strekt /  We kunnen niet van alle producten een demonstratie geven, maar we leggen dit graag uit aan u.