Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Ecolabel & Food Graded

Mega Cleaning Products biedt een onderscheidende productlijn met gecertificeerde milieuvriendelijke, ecologische en food graded reinigingsproducten:

- ECOLABEL
- FOOD GRADED
- BIO TECHNOLOGY
- FSC  
 

Stel hier uw specifieke vraag of vraag een vrijblijvende demonstratie aan

Mega GREEN LINE Sani Clean

Ecologische sanitairreiniger

Toepassing

Uit de Green Line is de Mega Sani Clean geschikt voor de dagelijkse reiniging van de gehele sanitaire ruimte. De Mega Sani Clean is erkend middels het officieel geregistreerde Ecolabel. Hiermee bent u verzekerd van een ecologische sanitair reiniger die doeltreffend streeploos reinigt, de hygiëne verhoogt en tevens een langdurige frisse geur nalaat.

TIP: Spoel toiletten door en giet in de toiletpot of urinoir een beetje van de Mega Sani Clean. Reinig daarna licht schrobbend met een borstel. Spoel na het reinigen niet direct door om zolang mogelijk de frisse geur te behouden. Met een natte of vochtige spons of doek de andere oppervlakken afnemen. Daarna goed drogen.
 


Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik in een Sprayflacon, flacon eerst vullen met 500 ml water en vervolgens 10 ml Ecologische Sanitairreiniger toevoegen.

Voor normaal gebruik ongeveer 1% waarmee de Sani Clean uit de Green Line zuinig is in gebruik. Een juiste dosis bespaart kosten en brengt het milieu minder schade toe.