Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriƫle ontvetters en reinigers

Ons brede assortiment ontvetters biedt de juiste ontvetter voor elke specifieke situatie. 

Wij laten u met een vrijblijvende demonstratie graag zien hoe onze producten ook voor u een effectieve oplossing kunnen bieden.

Stel hier uw specifieke vraag of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie met één van onze specialisten.
 

Mega Longlife Top

Hoogglanzende, zeer duurzame verzorgingsdispersie

Toepassing

Mega Longlife Top is een hoogglanzende en duurzame verzorgingsdispersie, die overal is aanbevolen waar grote waarde wordt gehecht aan het uitzicht van de vloer en de weerstand van de beschermingsfilm. Bij vakkundige toepassing vormt Mega Longlife Top een harde en zuur bestendige beschermfilm, die de vloerbedekking doeltreffend beschermt tegen mechanische belasting en snelle slijtage. De verwerkte krachtige verzorgingscomponenten garanderen een optimale stevigheid. Mega Longlife Top heeft een enorme weerstand en neemt ook bij een zeer hoge belasting slechts weinig loopstrepen en vuil op. Dit product is snel en eenvoudig te verwerken en toont na het vormen van de film een uitmuntend verloop en een aantrekkelijke hoogglans.


Belangrijk:

Niet gebruiken op ongelakte houten vloeren, elastomeervloeren en gepolijste stenen vloeren.

Gebruiksaanwijzing

Voor de basisverzorging van grote oppervlakken Mega Longlife Top in 2 dunne lagen gelijkmatig met geschikt gereedschap, op de schone, droge en grondige gereinigde vloer aanbrengen. Eerste laag aanbrengen zoals beschreven onder het bovenstaande punt en eens droog de laag op superhoge snelheid polijsten. Aansluitend de tweede laag aanbrengen en wanneer droog opnieuw polijsten. De op die manier verdichte beschermfilm heeft een nog langere levensduur. Er dient absoluut voldoende droogtijd te worden gelaten voor de tweede laag wordt aangebracht of met het polijsten wordt begonnen.

Bijzonderheden

Mega Longlife Top behoort tot de harde, robuuste polymeerdispersie en is dus uitstekend geschikt voor de basisverzorging van vloeren van pvc, linoleum en speciale kunststoffen.