Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriƫle ontvetters en reinigers

Ons brede assortiment ontvetters biedt de juiste ontvetter voor elke specifieke situatie. 

Wij laten u met een vrijblijvende demonstratie graag zien hoe onze producten ook voor u een effectieve oplossing kunnen bieden.

Stel hier uw specifieke vraag of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie met één van onze specialisten.
 

Mega Grill Clean

Toepassing


De Mega Grill Clean is een krachtige dieptereiniger/ontvetter, ook werkzaam op specifiek ingebrand vet.

Door de werking van de actieve bestanddelen heeft het een sterk reinigende en oplossende werking op ingebrande en verkoolde vervuilingen.

Niet gebruiken op aluminium, messing, gegalvaniseerde en/of gelakte oppervlakken.

Wel gebruiken bij o.a. ovens, kook en bakplaten, steamers en wanden. Ook geschikt voor het uitkoken van sterk vervuilde vet en/of frituurketels.


Belangrijk:

Let goed op voor overkoken; een beetje koud water bij de hand houden en goed uitspoelen!      

Gebruiksaanwijzing


Indien het te reinigen voorwerp wordt verwarmd (60 tot 100°C), wordt de reinigende werking verhoogd/versneld. Alle behandelingen dienen nagespoeld te worden. Wij adviseren u handschoenen de dragen bij onderstaande handelingen.

Ovens/steamers: Eerst de oven/steamer verwarmen (eventueel stoomprogramma inspuiten) en vervolgens handmatig reinigen of via schoonmaakprogramma steamer.

Bakplaat: Eerst de bakplaat verwarmen. Daarna het product opbrengen en reinigen met een borstel of spatel. Vervolgens wordt er water toegevoegd en wordt er nogmaals gereinigd. Als laatst de plaat laten afkoelen, goed naspoelen en de plaat na de reiniging goed invetten.

Frituur: Eerst wordt het product verdund met water (dosering afhankelijk van vervuiling en type frituur) en aangebracht in de frituur. Daarna wordt de frituurketel aan de kook gebracht en moet het ongeveer 30 minuten koken. Vervolgens worden de ingebrande vetten aan de randen afgeschrapen met een spatel. (Bij overkoken koud water bij de hand houden of regelen via temperatuurknop). Als laatst moet de frituur na het uitkoken goed worden uitgespoeld.

Overig: Eerst wordt het product op het verwarmde oppervlak (bijvoorbeeld achterwand frituur) aangebracht via een verstuiver. Daarna moet het gereinigd worden met een borstel en worden nagespoeld. (Roosters van de afzuigkap kunnen ook koud gereinigd worden).