Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriële ontvetters en reinigers

Met ons brede assortiment ontvetters kunnen we u de juiste ontvetter voor uw situatie leveren. 

Met een gratis demonstratie laten wij het  ook zien. Het is voor u van groot belang dat het reinigen en ontvetten efficiënt gebeurt tegen zo laag mogelijke kosten.

Voor u: garantie en zekerheid voor een effectieve oplossing.

Mega Grill Clean

Oven - Grill en Frituurreiniger / ontvetter

Toepassing

Mega Grill Clean is een krachtige dieptereiniger / ontvetter. De Grill- en ovenreiniger is uitermate geschikt voor het reinigen, ontvetten en verwijderen van alle ingebrande en verkoolde vetten. De grill en ovenreiniger is uitermate geschikt voor de reiniging van o.a. ovens, steamers, bakplaten, frituurketels en wanden.

Mega Grill Clean is ook bijzonder geschikt voor het uitkoken van frituurketels.


Gebruiksaanwijzing

Indien het te reinigen voorwerp wordt verwarmd (60 tot 100°C), wordt de reinigende werking verhoogd / versneld. Alle behandelingen dienen nagespoeld te worden. Wij adviseren u handschoenen de dragen bij onderstaande handelingen.

Ovens/steamers: Oven/steamer verwarmen (eventueel stoomprogramma) inspuiten en vervolgens handmatig reinigen of via schoonmaakprogramma steamer.

Bakplaat: Bakplaat verwarmen, product opbrengen, reinigen met borstel of spatel, water toevoegen, nogmaals reinigen. Plaat laten afkoelen en goed naspoelen. Plaat na reiniging goed invetten.

Frituur: Product verdund met water (dosering afhankelijk van vervuiling en type frituur) aanbrengen in de frituur. De frituurketel aan de kook brengen en min. 15 minuten laten koken. Ingebrande vetten aan de randen afschrapen met een spatel.  Bij overkoken koud water bij de hand houden of regelen via temperatuurknop. Na het uitkoken de frituur goed uitspoelen.

Overig: Product op het verwarmde oppervlak (bijvoorbeeld achterwand frituur) aanbrengen via verstuiver. Reinigen met borstel en naspoelen. Roosters van de afzuigkap kunnen ook koud gereinigd worden.