Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriƫle ontvetters en reinigers

Ons brede assortiment ontvetters biedt de juiste ontvetter voor elke specifieke situatie. 

Wij laten u met een vrijblijvende demonstratie graag zien hoe onze producten ook voor u een effectieve oplossing kunnen bieden.

Stel hier uw specifieke vraag of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie met één van onze specialisten.
 

Mega Floor Special Q

Half glanzend vloerwas

Toepassing

Mega Floor Special Q is een half glanzende slijtvaste vloerwas op water- of acrylbasis en geeft een zeer harde, slijtvaste en streep loze beschermlaag die zeer goed bestand is tegen intensief gebruik. Mega Floor Special Q is een soepele harde was, die bijzonder geschikt is voor eventueel onderhoud na behandeling met HIGH-SPEED machines tot 2000 t.p.m. en is geschikt voor onderhoud van linoleum, rubber, kunststof, marmervloeren, enzovoort.


Belangrijk:

Na gebruik van de Mega Floor Special Q alleen nabehandelen met Mega Floor Special O voor voeding of lichte herstel werkzaamheden. Nooit samenvoegen met andere wassen.

Gebruiksaanwijzing

De te behandelen vloeren sofvrij maken, eventueel reinigen met een synthetisch reinigingsmiddel. Vloeren die zijn gestript met Mega Cleaner Strip, goed naspoelen met SCHOON water. In kleine hoeveelheden op de vloer uitgieten en gelijkmatig verdelen met een wasverdeler of schapenvacht. Bij voorkeur 2 à 3 zuinige lagen over elkaar aanbrengen. Bij sterke zuiging en snelle droging van de tweede behandeling is het pas wenselijk een derde laag aan te brengen.

Desgewenst kan de vloer behandeld worden met een HIGH-SPEED machine 500 tot 2000 t.p.m. Als nabehandeling / onderhoud van de vloer met een HIGH-SPEED machine of manueel kan als spraymiddel onze Mega Floor Special O gebruikt worden. Mega Floor Special O haalt verstoringen weg en geeft de vloer de nodige “voeding”. De gemiddelde droogtijd van Mega Floor Special Q is ca. 20 – 25 minuten. Onverdund gebruiken. Verbruik 1 liter per 9 – 20 m2 per behandeling.