Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriële ontvetters en reinigers

Met ons brede assortiment ontvetters kunnen we u de juiste ontvetter voor uw situatie leveren. 

Met een gratis demonstratie laten wij het  ook zien. Het is voor u van groot belang dat het reinigen en ontvetten efficiënt gebeurt tegen zo laag mogelijke kosten.

Voor u: garantie en zekerheid voor een effectieve oplossing.

Diepvries- koelcelreiniger

Diepvries, Koelcellen en Koelkasten reiniger

Toepassing

De Mega Diepvries en Koelcelreiniger is een reinigingsmiddel voor het snel reinigen van vet en vuil tijdens vriestemperaturen tot -30°. De Diepvries en koelkastreiniger verwijdert moeiteloos de vervuilde oppervlakten. Vervuilingen zoals vet, eetresten, opgedroogde vloeistoffen worden eenvoudig opgelost.
Mega Koel en Vriescel Reiniger is niet brandbaar en geeft dus geen vervelende irriterende dampen.

De Diepvriesreiniger is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van aangroeiend ijs. Door aangroeiend ijs aan de wanden en ventilatoren loopt het energieverbruik fors op. Mega Diepvries en Koelcelreiniger verwijdert dit ijs eenvoudig en supersnel zonder dat de diepvries, koelcel of koelkast hoeft te worden uitgeschakeld. Het bevroren voedsel krijgt hierdoor niet de kans om te ontdooien. Een wekelijks gebruik van Mega Diepvries en Koelcelreiniger beperkt ijsvorming tot een minimum. Dit werkt kostenbesparend dankzij een lager energieverbruik en bevordert ook nog eens de levensduur van uw diepvries, koelcel en koelkast.


Belangrijk:

Opgelet! Niet spuiten op levensmiddelen. Dikke lagen ijs vooraf verwijderen met een kunststof ijskrabber. De Mega Diepvries en Koelcelreiniger kunt u puur gebruiken.

Gebruiksaanwijzing

Maak de diepvries, koelcel of koelkast leeg en verwijder zoveel mogelijk los ijs. Spuit vervolgens het vastzittende ijs gelijkmatig en in ruime mate in met de Mega Diepvries en Koelcelreiniger enkele minuten laten inwerken en het losgekomen ijs verwijderen. Na het verwijderen van het ijs, de wanden van de diepvries, koelcel of koelkast droogmaken, waarna de diepvries, koelcel of koelkast weer in gebruik kan worden genomen.