Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriële afvoer ontstoppers en reinigers

Op het moment dat u te maken krijgt met een verstopping wilt u maar één ding: Het probleem zo snel mogelijk oplossen!

U kunt het uitbesteden of zelf in actie komen. Als u ervoor kiest om het zelf te doen wilt u er zeker van zijn dat u de juiste ontstopper gebruikt.

Wij hebben voor u een selectie gemaakt zodat u weet welke onstopper bij welk probleem hoort.

Bij preventief gebruik voorkomt u verstoppingsproblemen!

Mega Ontstopper - Destroyer

Industriële afvoer- en toilet ontstopper

Toepassing

Mega Destroyer is een industriële afvoer ontstopper die werkelijk ontstopt, daar waar anderen falen. Dankzij de krachtige werking van ons professionele Ontstopper Mega Destroyer, lost de ontstopper gegarandeert alle organische verstoppingen op. Hierbij valt te denken aan verstoppingen veroozaakt door haar, (toilet)papier, kalk, maandverband, zeep, vet, textiel, etensresten, huidresten, koffiedik, enz.

De krachtige afvoerontstopper Mega Destroyer tast geen rubber, lood, koper of pvc - afvoersystemen aan. Dat is belangrijk omdat deze materialen verwerkt zijn in leidingen. De professionele ontstopper kan dus worden toegepast in iedere afvoer en leiding. Bovendien is de krachtige ontstopper niet schadelijk septische putten.

Wilt u verstoppingen voorkomen? Dat kan ook. Door de professionele afvoerontstopper preventief te gebruiken legt de ontstopper een beschermende laag aan in de leidingen. Deze laag zorgt ervoor dat materialen in de afvoerleiding niet blijven plakken aan de afvoerbuizen waardoor de kans op verstoppingen afneemt.

Heeft u last van stankoverlast of rioollucht? Dan biedt de professionele afvoerontstopper Mega Destroyer tevens de oplossing. De Ontstopper verhelpt in de meeste gevallen namelijk stankoverlast afkomstig uit rioolputjes, leidingen en afvoeren. Door de Ontstopper in de afvoerleiding te gieten, rekent u snel af met deze stankoverlast.

Heeft u last van verstoppingen of stankoverlast in uw urinoirs? Dan biedt onze Urinoirontstopper, genaamd Urigloss, de oplossing. Dit product vindt u tevens op onze website en verhelpt urinesteen, kalkopbouw en verstoppingen in urinoir(leidingen).


Belangrijk:

Niet gebruiken op gegalvaniseerd of geëmailleerd ijzer, zink, aluminium, chroom en geplastificeerde voorwerpen.

Gebruiksaanwijzing

Maak vooraf de afvoer zoveel mogelijk watervrij.
Gelieve de metalen schroef, van de rozet, een slag los te draaien om de dunne verbindingstukken tegen uitzetting en eventueel braak te vrijwaren wegens de warmte -ontwikkeling die ontstaat.
Gebruik indien nodig een overlooppijpje.
Mega Destroyer langzaam en rechtstreeks in de afvoer gieten ( ca. 125 tot 250 cc ).
Zodra de verstopping is verholpen naspoelen met koud water.
Indien nodig nogmaals herhalen.
Dosering volledig naar eigen inzicht.