Are you already familiar with our Green-Line?
Mega Non Cal Fresh and Mega Sani Clean also with Ecolabel
Mega Green-Line: the right choice!
Mega Floor Clean and Mega Blue Quick also with Ecolabel
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
professionele-reinigingsmiddelen
Voedselcontact Veilig
Papier
Papier

Chemie

Productgroep:

Subgroep:

Product:

Industriƫle ontkalkers en reinigers

Mega Cleaning heeft een uitgebreid assortiment ontkalkers voor diverse professionele toepassingen. 

Preventief en tijdig ontkalken voorkomt vervelende problemen en u zult aanmerkelijk langer plezier hebben van uw eigendommen.

Door kalkafzetting slibben buizen, leidingen etc. langzaam dicht.
Mega Cleaning is dé specialist in industriële reinigingsproducten.

Stel hier uw specifieke vraag of maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie met één van onze specialisten
 

Mega Descaler Soft / ontkalker

Ontkalker

Toepassing

Mega Descaler Soft is een chloorvrij en volledig geïnhibiteerd zuur reinigingsmiddel op basis van tensiden. De inhibitoren verhinderen de schadelijke inwerking van het zuur op de gereinigde metalen. Mega Descaler Soft is te gebruiken voor vrijwel alle metalen (incl. zink, aluminium, gegalvaniseerd materiaal en roestvrijstaal). Maximale inwerktijd is 2 uur.


Gebruiksaanwijzing

Circulatie en vulmethode: Het systeem eerst goed doorspoelen met water om los slib, schilfers, enz. reeds geheel of gedeeltelijk te verwijderen. Mega Descaler Soft wordt koud gebruikt. Door de oplossing te verwarmen tot maximaal 50°C verkrijgt men een snellere reiniging. Mega Descaler Soft met water verdunnen van 1:4 tot maximaal 1:9.
De duur van de reiniging is afhankelijk van de dikte en de soort van de afzetting, als ook van de Mega Descaler Soft concentratie. Na de behandeling de reinigingsvloeistof aftappen. Vervolgens het systeem grondig met water spoelen tot neutraliseren. 
Dompelbadmethode: Giet een oplossing van 1 deel Mega Descaler Soft op 2 delen water in een kunststof of met een kunststof  bekleed bad.
Mega Descaler Soft wordt normaal koud gebruikt. De oplossing mag echter tot 50°C verwarmd worden. De reinigen voorwerpen in het bad dompelen en afhankelijk van de vervuilingsgraad maximaal 24 uur laten inwerken. De onderdelen uit het bad halen en afspuiten.